×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hint Harry hiermee naar een vertrek uit Groot-Brittanië?

  Bekijk nu de video

  Hint Harry hiermee naar een vertrek uit Groot-Brittanië?

  Prins Harry had vandaag zijn eerste formele uitstapje sinds hij heeft bekendgemaakt een stap terug te willen doen als lid van het Britse koninklijk huis. De loting voor het WK rugby werd uitgebreid gedeeld op Instagram. En vooral de muziekkeuze was bijzonder ..


  Wat bedoelt hij ermee?

  Prins Harry koos ervoor om het nummer This Is The One van de Stone Roses te spelen, waarin word gezongen: “Ik wil het land verlaten voor een maandenlange zondag, en het dorp waar ik werd geboren in de fik steken.” De teksten zijn opzienbarend, omdat Harry en Meghan bekendmaakten dat ze hun tijd willen opsplitsen tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika.

  LEES OOK:

  Of toch niet Harry’s keuze?

  Toch was het niet Harry die het nummer uitkoos. Een bron in Buckingham Palace vertelde aan People dat de Rugby Football League dit zelf deed. Het lied wordt namelijk vaak gespeeld tijdens wedstrijden. Voetbalclub Manchester United heeft het bijvoorbeeld weleens gebruikt als ze het veld verlieten.

  Bron: ANP. Beeld: Instagram

  17 januari 2020 - 08:52