×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hillary ging op bezoek bij Meghan

  En mocht met kleine Archie spelen

  Hillary ging op bezoek bij Meghan

  De hertogin van Sussex ontving deze week een speciale gast bij haar thuis.


  Meghan had niemand minder dan Hillary Clinton in het geheim uitgenodigd op Frogmore Cottage, bevestigen bronnen aan Amerikaanse media. Het was de eerste keer dat de voormalige first lady van de Verenigde Staten de echtgenote van prins Harry heeft ontmoet.

  Meghans zes maanden oude zoontje Archie zou ook bij het onderonsje aanwezig zijn geweest. Volgens een ingewijde heeft Hillary de baby ook op schoot gehad. “Ze mocht hem vasthouden en met hem knuffelen.”

  De dames konden het goed met elkaar vinden. “Ze waren erg blij dat ze elkaar hebben ontmoet.”

  Eerder deze week nam de voormalig presidentskandidaat het wederom op voor de hertogin. Hillary sprak net als ze eerder al deed schande over hoe Meghan door de Britse media wordt behandeld en zei haar graag een knuffel te willen geven.

  17 november 2019 - 13:31