×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camila Cabello stal potlood van William en Catherine

  "Hij heeft me uitgedaagd"

  Camila Cabello stal potlood van William en Catherine

  Zangeres was vorige maand op Kensington Palace om winnaars van de Radio 1's Teen Awards te ontmoeten.


  De zangeres stond er oog in oog met William en Catherine, maar dat was het niet enige memorabele wat ze die dag meemaakte. Camila bekende dinsdagochtend in de Breakfast Show op BBC Radio 1 dat ze een potlood heeft gestolen nadat ze door dj Greg James was uitgedaagd.

  De zangeres stopte het potlood in de handtas van haar moeder. “Mijn moeder zei: nee, we moeten het teruggeven. We moeten het potlood teruggeven en ik zei: nee, hij heeft me uitgedaagd, ik moet het potlood meenemen. Dus ik heb hem nog steeds”, biechtte ze op. “Het spijt me William en het spijt me Kate.”

  De prins en zijn echtgenote lijken wel te kunnen lachen om de diefstal. BBC twitterde dat Greg de zangeres in de problemen had gebracht en richtte de tweet ook aan de officiële Twitter-account van William en Catherine. Zij reageerden met enkel een emoji van twee ogen, waarmee ze suggereerden dat ze Camila hadden betrapt.

  Eerder grapte Greg op de radio al over prinses Charlotte na haar eerste schooldag. “Deze school is zo chique dat je elke dag je leraar een hand moet geven”, zei hij toen over hun dochter. Volgens de dj werd hij een paar weken later door William en Catherine op Kensington Palace met zijn grap geconfronteerd. Het koppel zou niet boos zijn geweest.

  27 november 2019 - 09:01