×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hier wil William wel naartoe op fietsvakantie

  Prins enthousiast over sportieve vakantie met kids

  Hier wil William wel naartoe op fietsvakantie

  Het is William en Kate niet ontgaan hoe mooi en divers Ierland is, tijdens hun werkbezoek vorige week.


  Het was een volgepakte agenda voor William en Kate tijdens hun werkbezoek aan Ierland onlangs. Er werd gesproken met kunstenaars, jongeren, hulpverleners en ondernemers. Er werd gesport, Guinness-bier gedronken en meegeholpen in de keuken van een centrum dat kwetsbare mensen begeleidt. En ze zagen óók hoe mooi, groen, cultuurrijk en divers Ierland is. Iets dat William en Kate nog wel eens willen opzoeken, maar dan met hun 3 kinderen.

  LEES OOK:

  Tegen de directeur van een kleine, lokale basisschool zeiden de royals dat ze heel graag nog eens zouden terugkeren naar het Ierse platteland. Voor een fietsvakantie met prins George, prinses Charlotte en prins Louis. William gaf in gesprek met enkele leerlingen van de school aan dat hij het heel belangrijk vindt voldoende tijd door te brengen in de buitenlucht. En daarna een volle nacht slaap te pakken. Eén van de leerlingen vertelde hem vervolgens dat de Ieren nogal trots zijn op hun boerderijen en hun vee, te meer omdat het gras er zo groen is en de koeien vrijwel altijd buiten mogen lopen. Wie weet zien we komende zomer het gezin heerlijk over het Ierse platteland fietsen.

   

  Bron: BBC, The Sun. Beeld: Instagram @kensingtonroyal

  10 maart 2020 - 10:37