×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • ‘Alsof ik met een vriendin kletste’

  Harry en Meghan op bezoek bij hun buren

  ‘Alsof ik met een vriendin kletste’

  De kleine Archie groeit als kool. De zes maanden oude zoon van prins Harry en zijn vrouw Meghan heeft twee tandjes, onthulde de trotse moeder donderdag in een filmpje op Instagram.

  De hertog en hertogin van Sussex gingen woensdag langs bij hun buren in Windsor op een buurthuis voor oud-militairen. Het koppel trof op straat ook een groepje kleine kinderen. “Kijk jouw kleine tandjes. Archie heeft net twee tandjes”, zei Meghan tegen een van de kinderen, zo is te zien in het korte filmpje van hun bezoek.

  Archie gaat ook op andere vlakken vooruit. Het jongetje is ook begonnen met kruipen, zou de hertogin aan een van de moeders hebben verteld. “Mijn dochter Aeris is even oud als Archie en we hadden het over hun eten en dat onze beide kinderen zijn begonnen met kruipen. Ze is een gewone moeder en het voelde alsof ik met een vriendin aan het kletsen was”, deelde de vrouw met de Daily Mail.

  7 november 2019 - 15:09