×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Het Britse koningshuis staat vandaag stil bij het einde van de Tweede Wereldoorlog

  Dit doen ze thuis en via sociale media

  Het Britse koningshuis staat vandaag stil bij het einde van de Tweede Wereldoorlog

  Vandaag wordt in Engeland het einde van de Tweede Wereldoorlog gevierd. Verschillende Britse royals vieren de officiële einddatum van de oorlog in Europa in 1945 thuis, maar staan ook op sociale media stil bij deze dag.


  William en Kate plaatsten bijvoorbeeld een oude foto van koningin Elizabeth die destijds nog prinses was. “Op deze dag gingen miljoenen mensen de straat op om vrede te vieren, te rouwen om hun geliefden en hoop voor de toekomst te vieren”.

  Op Twitter plaatste de koningin een bericht over de dag “die een mix is van jubelen en stille reflectie over de vele opofferingen die zijn gemaakt voor vrede”. Ze houdt vanavond ook een toespraak op televisie. Prins Charles gaat voorlezen uit het dagboek van zijn grootvader koning George VI, die op 8 mei 1945 koning was. Andere Britse royals gaan videobellen met veteranen.

  Lees ook:

  De Zwitserse krant Le Temps meldde gisteren dat er een rechtszaak wordt aangespannen tegen de Britse prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson.

  Prins Andrew aangeklaagd omdat hij niet zou betalen voor zijn Zwitserse chalet

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP.

  8 mei 2020 - 12:26