×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hertogin van York opent kankercentrum

  Hertogin van York opent kankercentrum

  De hertogin van York, ook bekend als Sarah Ferguson, heeft in een ziekenhuis in het Schotse Edinburgh een nieuwe afdeling geopend waar jonge kinderen die kanker hebben, behandeld kunnen worden. "Deze inspirerende tieners ontmoeten is een eer en vervult me met dankbaarheid”, liet de hertogin eerder op de dag via Twitter weten. De hertogin zei dat ze uitkeek naar de opening.


  De afdeling is opgezet door de zogenoemde Teenage Cancer Trust. Patiënten van 16 tot 24 jaar vinden er een plek waar ze zich thuis kunnen voelen en lotgenoten kunnen ontmoeten. Ook kunnen ze er behandelingen ondergaan door een team dat is gespecialiseerd in het helpen van tieners en jonge volwassen met kanker.

  Sarah Ferguson, de ex van prins Andrew, is beschermvrouw van het kankerfonds dat zich richt op jongeren.

  19 december 2013 - 21:14