×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hertog en Hertogin van Sussex – Harry en Meghan – brengen bezoek aan Sussex

  Hertog en Hertogin van Sussex – Harry en Meghan – brengen bezoek aan Sussex

  De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan brengen volgende week voor het eerst een officieel bezoek aan het hertogdom Sussex. Het paar draagt sinds hun huwelijk in mei de titel hertog en hertogin van Sussex, maar van een bezoek kwam het nog niet.


  Harry en Meghan gaan woensdag zowel naar het graafschap East Sussex als naar West Sussex en beginnen in het westen in Chichester. Daarna doen ze de kustplaatsen Bognor Regis en Brighton aan. Het bezoek eindigt even verderop in Peacehaven.

  Vlak voor de bruiloft van Harry en Meghan werd bekend welke titels koningin Elizabeth voor hen had uitgekozen. Behalve hertog van Sussex mag Harry zich sindsdien ook graaf van Dumbarton en baron Kilkeel noemen.

  28 september 2018 - 09:56