×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Herdenkingstuin prinses Diana geopend

  Herdenkingstuin prinses Diana geopend

  Bij Kensington Palace is een nieuwe herdenkingstuin geopend ter nagedachtenis aan de dood van prinses Diana twintig jaar geleden. De White Garden is bezaaid met witte bloemen en is geïnspireerd op herinneringen uit Diana's leven en haar stijl, zoals haar witte 'Elvis' Catherine Walker-jurk.


  Het stuk tuin van Kensington Palace, waar Diana vijftien jaar lang woonde, stond voorheen bekend als Sunken Garden en is vanaf een openbaar pad te zien. Het paleis huisvest tegenwoordig Diana's oudste zoon prins William, zijn vrouw Catherine en hun twee kinderen prins George en prinses Charlotte.

  Hoofdtuinier Sean Harkin vertelt in Hello Magazine dat hij verhalen heeft gehoord van verschillende tuiniers over Diana's interesse in de toenmalige Sunken Garden. "Ze herinneren zich de prinses die voorbij kwam en stopte om de veranderende kleurenpracht van de bloemen in de tuin te bewonderen."

  Hij vervolgt: "We veranderen de bloemen in de lente en de zomer dus kan het er best anders uitzien. Diana maakte dan een praatje met de tuinmannen en complimenteerde hen met hun harde werk." Eén van de verhalen die Harkin is bijgebleven was van een tuinman die met een overvolle kruiwagen liep en struikelde, waardoor de kruiwagen omviel. "Prinses Diana liep net langs en zei: 'mannen wat een pech' en glimlachte. Hoewel het best gênant was vond iedereen het grappig."

  13 april 2017 - 11:33