×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Heeft prins Charles voorgedrongen bij zijn Corona-test?

  De vraag is waarom Charles sneller getest werd dan zorgmedewerkers

  Heeft prins Charles voorgedrongen bij zijn Corona-test?

  Krijgen vorsten in het Verenigd Koninkrijk wellicht voorrang bij het laten uitvoeren van een Corona-test?


  ‘Nee’, zegt de Britse onderminister van Gezondheid, Edward Argar. Gesuggereerd werd dat het op z’n minst opvallend was dat Charles al snel getest kon worden, terwijl miljoenen medewerkers in de zorg langer moeten wachten.

  Maar volgens de betreffende minister is het simpelweg zo dat Charles’ symptomen voldeden aan het afnemen van een test. Bovendien valt hij vanwege zijn leeftijd in de risicogroep.

  Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheid dat Albert van Monaco prins Charles onbedoeld heeft besmet. Ze ontmoetten elkaar tijdens de WaterAid-bijeenkomst in Londen, eerder deze maand. Anderhalve week na die bijeenkomst testte Albert positief op Corona.

  Lees ook:

   

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  26 maart 2020 - 09:25