×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Houdt Meghan een geheime babyshower?

  Een reünie voor de hertogin

  Houdt Meghan een geheime babyshower?

  Meghan, de hertogin van Sussex, is in het diepste geheim afgereisd naar New York. Dinsdag werd ze door de pers vastgelegd toen ze haar vijfsterrenhotel The Mark verliet. Naar verluidt wordt voor haar een babyshower georganiseerd.

  De 37-jarige vrouw van prins Harry greep haar uitstapje naar The Big Apple niet alleen aan om vrienden te ontmoeten. Ze maakte dinsdag ook tijd vrij voor een bezoek aan het Met Breuer museum. Ze kreeg daar gezelschap van actrice Abigail Spencer, haar voormalige collega in de serie Suits.

  Officiële berichten over een babyshower zijn er niet, maar volgens diverse media in Amerika en Groot-Brittannië wijst alles daarop. Zo zagen verslaggevers en fotografen dat er diverse presentjes en bloemen naar binnen werden gebracht bij The Mark.

  Het is de eerste keer dat Meghan in New York is sinds ze vorig jaar haar jawoord gaf aan Harry. De prins was dinsdag ‘gewoon’ aan het werk in Londen. Hij bezocht in het zuiden van de stad een jeugdclub waar hij meehielp met het opdienen van de lunch. Hij probeerde de kinderen vooral te overtuigen om ook groente te eten.

  19 februari 2019 - 22:13