×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry’s geheime vakantie lekt snel uit

  Harry’s geheime vakantie lekt snel uit

  Prins Harry heeft zijn 'geheime' vakantie in Canada niet lang geheim kunnen houden. Paparazzi hebben zijn aankomst bij het huis van vriendin Meghan Markle in Toronto vastgelegd. Harry probeerde zijn gezicht nog enigszins te verbergen, maar zijn verblijf bij zijn vriendin was meteen nieuws in Groot-Brittannië en Canada.


  'Harry flies to Toronto for Easter with Meghan' kopte de Daily Mail vrijdagmorgen. Het bericht ging vergezeld van foto's van Harry, die een honkbalpet op had en een weekendtas achteloos over zijn schoeder droeg. 'Ze hebben elkaar al enkele weken niet gezien', wist de Telegraph. Meghan was eind maart in Londen en daarvoor trof het paar elkaar op een bruiloft in Jamaica.

  Harry heeft al eens geklaagd over de opdringerige media-aandacht voor zijn vriendin, die bijvoorbeeld woensdag ook werd gefotografeerd toen ze naar haar yogalessen ging. De prins zal er alles aan doen om het paasweekeinde onopgemerkt te blijven, maar dat is met paparazzi voor de deur bijna onmogelijk.

  14 april 2017 - 14:21