×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry zamelt geld in voor rugbystichting

  Op liefdadigheidsdag effectenhandelaar ICAP

  Harry zamelt geld in voor rugbystichting

  Prins Harry heeft samen met effectenhandelaars van ICAP woensdag geld ingezameld voor England Rugby All Schools Programme. Hij deed dit in het kader van de jaarlijkse liefdadigheidsdag van de internationale effectenmarktgigant ICAP.


  Bij aankomst werd Harry ontvangen door ICAP-oprichter Michael Spencer en voormaling rugbyspeler Jason Leonard. De prins heeft telefonisch met klanten van ICAP gesproken over beurshandel en rondde transacties af. Andere beroemdheden hebben hun samenwerking ook verleend aan het grootschalige project. Al het geld dat op de liefdadigheidsdag door ICAP wordt verdiend gaat naar meer dan tweehonderd goede doelen.

  Het goede doel waarvoor prins Harry geld inzamelt, het All Schools Programme, streeft naar meer rugbyspelers op middelbare scholen en moedigt spelers aan om bij een lokale vereniging te spelen. Het is nog niet duidelijk hoeveel geld Harry met deze actie heeft opgehaald.

  ICAP organiseert sinds 1993 deze jaarlijkse liefdadigheidsdag, waarbij het Britse koninklijk huis regelmatig betrokken is. Vorig jaar waren Camilla, William en Harry allemaal aanwezig om hun goede doelen te steunen.

  3 december 2014 - 14:57