×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry wordt beschermheer van Walk of America

  Harry wordt beschermheer van Walk of America

  Prins Harry wordt beschermheer van de Walk Of America. Een team van zes veteranen uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten neemt komende zomer deel aan de wandeltocht, waarbij in veertien weken duizend mijl wordt gelopen van de oost- naar de westkust van Amerika.


  Met de Walk Of America wordt aandacht gevraagd voor gewonde veteranen en hun vaak lange reis naar herstel na het oplopen van letsel. Ook de psychische gesteldheid van veteranen krijgt aandacht. Tijdens de wandeltocht wordt geld ingezameld voor veteranen in beide landen.

  Prins Harry, die zich al jaren inzet voor (gewond geraakte) veteranen, geeft op woensdag 11 april het officiële startsein voor de Brits-Amerikaanse expeditie.

  5 april 2018 - 16:58