×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry wil tante Sarah niet uitnodigen’

  Harry wil tante Sarah niet uitnodigen’

  Sarah Ferguson, hertogin van York, is niet welkom op de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. Dat meldden zondag de Britse tabloids, die zich allemaal beroepen op één anonieme bron. Die heeft gezegd dat deze week de uitnodigingen voor het huwelijk de deur uitgaan en dat Harry's tante naar een invitatie voor de plechtigheid op 19 mei kan fluiten.


  'Fergie' had in 2011 ook al het nakijken bij het huwelijk van prins William en Kate Middleton. Dat vond ze toen erg vervelend. Ze was graag met haar dochters Eugenie en Beatrice en ex-man prins Andrew op de bruiloft geweest, maar kennelijk vond de Queen dat geen goed idee. Wellicht in de wetenschap dat haar man prins Philip niet in dezelfde ruimte wil verkeren als zijn voormalige schoondochter.

  Kensington Palace heeft nog niet gereageerd op de berichtgeving over de hertogin van York, die in elk geval op 12 oktober niet kan worden geweerd van de bruiloft van haar eigen dochter Eugenie met Jack Brooksbank. Prins Harry is volgens de tabloids niet de enige die een keuze moet maken uit gewenste en ongewenste familieleden. Meghan heeft ook haar handen vol. Halfbroer Tom heeft haar aangeraden zijn ex en hun twee zoons niet uit te nodigen. Ze willen alleen maar komen om de naam Markle ten gelde te maken.

  5 februari 2018 - 09:36