×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry weigert selfie met jonge vrouw

  Neem gewoon een normale foto'

  Harry weigert selfie met jonge vrouw

  Prins Harry heeft in Zuid-Afrika geweigerd op de foto te gaan met een jonge vrouw. De verklaring van de prins luidde dat hij tegen 'selfies' is, schrijft The Telegraph.


  De Britse prins is op bezoek in Zuid-Afrika, waar hij een ontmoeting had met aartsbisschop Desmond Tutu. Toen een van de leden van Tutu's entourage hem vroeg met haar op de foto te gaan, antwoordde Harry: "Ik ben bang dat ik anti-selfie ben."

  Het is niet de eerste keer dat de prins zijn afkeer van selfies uit. Eerder dit jaar vroeg een tiener hem erom en ook toen weigerde hij. "Nee, ik haat selfies. Echt, je moet ermee stoppen. Ik weet dat je jong bent, maar selfies zijn fout. Neem gewoon een normale foto."

  Minder strikt

  Toch laat hij zich zo nu en dan overhalen. In Estland poseerde hij vorig jaar wel met een blondine voor een foto via haar mobiele telefoon.

  Zijn familieleden zijn minder strikt. Broer William en schoonzus Catherine duiken regelmatig op in selfies van burgers en zelfs oma Elizabeth is al eens, al dan niet bewust, in een selfie gekiekt. Oom Andrew zette vorig jaar zelf een selfie op Twitter.

  1 december 2015 - 10:29