×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry verrast door mee te doen aan Britse talkshow

  Prins belt via videoverbinding in om met veteranen te praten

  Harry verrast door mee te doen aan Britse talkshow

  De Britse talkshow The One Show wordt uitgezonden door de BBC en kreeg gisteravond 'bezoek' van een wel heel bijzondere gast: Harry meldde zich. Via een videoverbinding en met de nodige mooie woorden voor een aantal veteranen.


  Het voornaamste thema was omgaan met blijvend letsel. Zo was de weduwe van een Tweede Wereldoorlog-veteraan te gast, die na een vliegtuigcrash in de oorlog brandwonden aan onder meer zijn gezicht had opgelopen. Hierdoor waren operaties nodig om hem van een nieuwe mond en neus te voorzien.

  Harry vroeg voorzichtig of hij daarna weer ‘een goede neus en lippen had om te kunnen kussen’. Waarop de weduwe antwoordde dat dat inderdaad zo was. “Dat vind ik echt geweldig!”, reageerde Harry vervolgens.

  Harry is natuurlijk geen onbekende op het vlak van veteranen. Zijn paradepaardje, de Invictus Games, staan volledig in het teken van veteranen die tijdens hun werk – fysiek of mentaal – gewond zijn geraakt. Dit jaar hadden de spelen in Den Haag moeten plaatsvinden, met afgelopen zaterdag de start. Vanwege corona gaan de spelen niet door, wel plaatste Harry een bemoedigende speech online voor iedereen die erbij betrokken was.

  Lees ook:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  12 mei 2020 - 10:38