×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry verkleedt zich als Kerstman

  Voor kinderen van militairen

  Harry verkleedt zich als Kerstman

  Prins Harry heeft zijn kerstvakantie kort onderbroken voor een goed doel. De hertog van Sussex verkleedde zich als de Kerstman en nam een videoboodschap op voor de organisatie Scotty's Little Soldiers, die zich inzet voor gezinnen van in oorlogsgebieden omgekomen militairen.


  Harry nam de video op voor een kerstfeest dat voor de kinderen van de militairen was georganiseerd. “Ho, ho, ho, hi jongens”, begon de prins, gehuld in rode jas, met witte baard en rode muts. “Ik hoop dat jullie een geweldige tijd hebben. Ik hoorde dat jullie met 190 zijn dit jaar, dus veroorzaak zo veel mogelijk herrie.”

  Ook prijsde Harry de kracht van de kinderen. “Ja, het is heel moeilijk om een ouder te verliezen, maar ik weet dat jullie allemaal – door elkaar te helpen – een geweldige toekomst tegemoet gaan en dat jullie een fantastische kerst gaan hebben.” De prins zei daarnaast dat hun ouders nooit zullen worden vergeten.

  Harry en zijn vrouw Meghan hebben met hun zoontje Archie een tijd vrij genomen. Ze vieren kerst dit jaar ook niet bij koningin Elizabeth op Sandringham, maar met Meghans moeder.

  21 december 2019 - 09:00