×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry tweet voor het eerst zelf

  Prins op bezoek in Nieuw-Zeeland

  Harry tweet voor het eerst zelf

  Prins Harry noemde Twitter vorig jaar nog een aanslag op zijn privacy, maar in Nieuw-Zeeland bewijst de prins dat hij niet langer een afkeer heeft van twitteren. Na een ontmoeting met de Nieuw-Zeelandse rugbyspeler Ryan Crotty in een sportschool in Christchurch, besloot Harry zelf een bijschrift bij de foto van de gebeurtenis te twitteren. Hij ondertekende de persoonlijke tweet met zijn initiaal H.


  Volgens The Telegraph is dat een groot verschil met vorig jaar toen de prins aan een schoolklas met kinderen liet weten dat hij een hekel had aan het medium. "Het is erg moeilijk voor mij om niet te twitteren over iets als de Invictus Games. Het betekent namelijk veel voor me, maar ik haat Twitter omdat het een aanslag op je privacy is", zei Harry destijds.

  Kennelijk is de prins van gedachten veranderd, want het officiële account Kensington Palace twittert de afgelopen dagen volop foto's en filmpjes over de belevenissen van Harry aan de andere kant van de wereld.

  12 mei 2015 - 15:45