×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry start Invictus Games in de regen

  Harry start Invictus Games in de regen

  De Britse prins Harry heeft in een koud en regenachtig Sydney het startschot gegeven voor de lancering van de vierde editie van de Invictus Games, die volgend jaar plaatsvinden in de Australische stad. Dat moest Harry deels bekopen met een nat pak.


  De prins nam uitgebreid de tijd voor de Australische bevolking en stond zo'n twintig minuten in de stromende regen met hen te praten en te poseren voor foto's. Later gaf hij in het bijzijn van premier Malcolm Turnbell in de haven van de stad een speech. "De Invictus Games laten ons zien dat het mogelijk is om tegenspoed te overwinnen, dat het onmogelijke mogelijk is", aldus Harry. "Ik weet zeker dat velen in dit land de Invictus Games zullen omarmen en steunen."

  In zijn toespraak kwam Harry ook nog kort terug op de aanslag in Londen van afgelopen weekend, waarbij één Australiër om het leven kwam. "Australiërs zijn een belangrijk onderdeel van het leven in Londen en daar worden we aan herinnerd in goede en in slechte tijden. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers, hun vrienden en familie."

  Ruime sop

  Harry sprak daarna met de sporters van de Australische ploeg en hun familie. Ook koos hij het ruime sop door aan boord te stappen van een zeilboot. De prins maakte daarmee bekend dat zeilen vanaf volgend jaar ook onderdeel is van het sportevenement. Ook bracht hij bezoekjes aan demonstraties van het rolstoelbasketbal en het zitvolleybal.

  Het duurt woensdag nog precies vijfhonderd dagen tot de Invictus Games van start gaan. De vierde editie van de door de prins bedachte sportwedstrijden voor gewond geraakte oorlogsveteranen vindt volgend jaar plaats in oktober.

  7 juni 2017 - 08:52