×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry speecht in Nieuw-Zeeland ook namens Meghan “en onze kleine bult”

  Harry speecht in Nieuw-Zeeland ook namens Meghan “en onze kleine bult”

  Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben genoten van het bezoek aan het Abel Tasman National Park. Dat zei de hertog van Sussex maandag na afloop van een rondleiding door en barbecue in het nationale park, dat bekendstaat om zijn natuurschoon.


  "Namens mijzelf, mijn vrouw en onze kleine bult: we zijn zo dankbaar dat we hier mogen zijn", sprak de prins. Hij bracht ook een groet van zijn oma koningin Elizabeth en de rest van de familie over. "We zijn zo dankbaar voor de gastvrijheid en het werk dat jullie verzetten om deze prachtige plek te behouden."

  Harry en Meghan werden in het Abel Tasman National Park ontvangen met een traditionele welkomstceremonie. Onder leiding van een ranger maakte het stel, dat in het voorjaar een kleine verwacht, een wandeling door het park. Na een barbecue met jonge vrijwilligers en schoolkinderen en het planten van een boom verlieten de hertog en hertogin van Sussex het nationale park weer.

  29 oktober 2018 - 13:05