×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry sluit bezoek Zuid-Amerika dansend af

  Feestelijke afsluiting van toer door Brazilië en Chili

  Harry sluit bezoek Zuid-Amerika dansend af

  Prins Harry heeft zijn 7-daagse bezoek aan Brazilië en Chili zondag feestelijk afgesloten. In de Chileense hoofdstad Santiago bezocht de Britse prins een dagverblijf voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking en dat werd een vrolijke boel. Harry zong, maakte muziek en danste met de kinderen uit het Amigos de Jesus Foundation centrum.


  Eerder op de dag was hij bij een motorcrosstraining voor kinderen in een buitenwijk van Santiago.

  Een week geleden begon de jongere broer van prins William zijn tournee door Brazilië en Chili in de Braziliaanse hoofdstad Brasilia. Daar woonde hij twee WK-duels bij. Verder bezocht hij het paralympische team van het Verenigd Koninkrijk dat zich in Brazilië voorbereidt op de Paralympische Spelen in 2016, nam een kijkje bij een milieuproject in het regenwoud en ging hij langs bij een hulpprogramma voor kansarme kinderen. Na vier dagen Brazilië trok de prins door naar Chili waar hij onder meer een Chileense kleuterschool en een militaire basis bezocht.

  Zaterdag toonde hij zich nog een echte redder in nood, door net op tijd voor de aftrap van de voetbalwedstrijd tussen Brazilië en Chili de tv van een gezin in een Chileense sloppenwijk te repareren. Het was voor het eerst dat Harry Chili bezocht.

  30 juni 2014 - 11:34