×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry op geheime jachttrip nabij Berlijn?

  Prins Harry gespot in Duitse hoofdstad

  Harry op geheime jachttrip nabij Berlijn?

  Enkele uren na zijn bezoek aan de WE Day in het Wembley-stadion in Londen woensdag, werd prins Harry alweer gespot in Berlijn.

  Op foto’s in handen van het Duitse dagblad Bild is te zien hoe de Britse prins uit een zwarte Mercedes stapt. Omringd door bodyguards loopt hij via een achteringang met een koffertje een hotel binnen. De reden voor zijn bezoek aan de Duitse stad is nog onbekend.

  Zijn vrouw Meghan, die diezelfde dag nog met hem op het podium stond in Londen, werd niet gesignaleerd in Berlijn. Zij is momenteel zwanger van hun eerste kindje en uitgerekend ‘in de lente’.

  Harry’s laatste officiële bezoek aan Berlijn was negen jaar geleden, voor de fondsenwerving voor de stichting A Heart for Children. In december 2017 was de hertog van Sussex al in het geheim in Duitsland voor een jachttrip met zijn vriend erfprins Franz-Albrecht van Oettingen-Spielberg.

  7 maart 2019 - 13:23