×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry oogste bewondering onder medesoldaten

  Hij paste gelijk in de groep'

  Harry oogste bewondering onder medesoldaten

  Prins Harry is een heel goede soldaat. "Hij paste gelijk in de groep. Als officier deed hij het heel erg goed, zijn soldaten bewonderden hem direct", vertelt Charles Robert George Innes Ker, Markies van Bowmont en Cessford aan London Evening Standard.


  Charles werkte met de prins samen toen hij in Afghanistan was gestationeerd. "Je achtergrond en je familie is in het leger niet belangrijk", vervolgt de markies die zegt dat hij de leidinggevende was van Harry.

  De zoon van prins Charles diende in 2012 enkele maanden in Afghanistan als piloot van een Apache-helikopter. In 2007 en 2008 was hij als landmachtmilitair ook al uitgezonden naar Afghanistan. Zijn diensttijd werd toen afgebroken, omdat zijn verblijf was uitgelekt en dat zou zijn leven extra in gevaar kunnen brengen.

  29 juli 2014 - 13:40