×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry ontmoet Zuid-Afrikaanse president Zuma

  Prins praat over aanpak stroperij

  Harry ontmoet Zuid-Afrikaanse president Zuma

  Prins Harry is in Pretoria op bezoek geweest bij de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma. De Britse prins ontmoette ook een van Zuma’s echtgenotes en een van zijn 21 kinderen, schrijft Daily Mail.


  Harry sprak met Zuma onder meer over de aanpak van stroperij in Zuid-Afrika. De prins was woensdag in nationaal park Kruger, waar hij rangers ontmoette die jagen op stropers. Met Zuma sprak Harry ook over de kwetsbare jongeren van Zuid-Afrika.

  Zuma vertelde Harry dat hij uitziet naar het einde van zijn presidentiële termijn. “Elke keer dat ik het nieuws zie, bent u op een andere plek in de wereld”, zei Harry tegen Zuma. “Dat is zeker waar”, antwoordde de 73-jarige president. “Ik kijk uit naar het einde van mijn termijn. Dan kan ik rusten.”

  Thobeka Madiba-Zuma was aanwezig tijdens Harry’s bezoek. De vijfde van Zuma’s zes vrouwen vergezelde de president in 2010 tijdens zijn bezoek aan Groot-Brittannië. Ook Zuma’s dochter Nkosazana Msholozi ontmoette Harry, als enige van zijn 21 kinderen. De 33-jarige studeerde enige tijd in Londen.

  3 december 2015 - 14:48