×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry onthult monument WOI in Folkestone

  Britse prins gaat later vandaag naar België

  Harry onthult monument WOI in Folkestone

  Prins Harry heeft maandag in de Engelse plaats Folkstone, in Kent, een monument onthuld ter nagedachtenis aan alle slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. Vanaf deze plaats maakten veel Engelse soldaten de overtocht om te gaan vechten.


  Hiermee zitten de werkzaamheden er nog niet op voor de zoon van prins Charles. In de middag voegt hij zich bij zijn broer prins William en diens vrouw Catherine in België. Met elkaar zijn ze aanwezig bij een herdenking op de militaire begraafplaats in Bergen (Mons).

  De hertog en hertogin van Cambridge waren maandagmorgen al aanwezig bij een herdenkingsdienst in Luik. Prins Charles was in het Schotse Glasgow bij een herdenking. Koningin Elizabeth bezocht geen grote bijeenkomsten, ze woonde wel een kerkdienst bij in Schotland.

  4 augustus 2014 - 14:21