×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry met oma naar paardenwedstrijd

  Queen Elizabeth in haar element

  Harry met oma naar paardenwedstrijd

  Prins Harry heeft het zaterdag een stuk dichter bij huis gezocht dan Den Haag. Samen met zijn grootouders koningin Elizabeth en prins Philip bezocht hij de Royal Windsor Horse Show, een groot internationaal paardensportevenement op slechts enkele honderden meters van zijn eigen woning Frogmore Cottage.

  Voor Harry was het een van zijn eerste officiële optredens in het openbaar sinds de geboorte van zijn zoon. Donderdag was de prins nog in Den Haag om het te hebben over de Invictus Games die daar volgend jaar plaatsvinden.

  Koningin Elizabeth geldt als groot fan van de jaarlijkse paardensportwedstrijd in Windsor, die nog tot zondag loopt. Het evenement wordt al sinds 1943 georganiseerd en de koningin heeft geen editie gemist. Bij de wedstrijd komen tal van paardensportdisciplines aan bod.

  Doe speciaal voor moederdag Royalty Magazine cadeau, klik hier voor de speciale aanbieding.

  12 mei 2019 - 22:19