×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry met oma naar paardenwedstrijd

  Queen Elizabeth in haar element

  Harry met oma naar paardenwedstrijd

  Prins Harry heeft het zaterdag een stuk dichter bij huis gezocht dan Den Haag. Samen met zijn grootouders koningin Elizabeth en prins Philip bezocht hij de Royal Windsor Horse Show, een groot internationaal paardensportevenement op slechts enkele honderden meters van zijn eigen woning Frogmore Cottage.

  Voor Harry was het een van zijn eerste officiële optredens in het openbaar sinds de geboorte van zijn zoon. Donderdag was de prins nog in Den Haag om het te hebben over de Invictus Games die daar volgend jaar plaatsvinden.

  Koningin Elizabeth geldt als groot fan van de jaarlijkse paardensportwedstrijd in Windsor, die nog tot zondag loopt. Het evenement wordt al sinds 1943 georganiseerd en de koningin heeft geen editie gemist. Bij de wedstrijd komen tal van paardensportdisciplines aan bod.

  Doe speciaal voor moederdag Royalty Magazine cadeau, klik hier voor de speciale aanbieding.

  12 mei 2019 - 22:19