×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Harry loopt mee met Walk of Britain

  Prins samen met Britse en Amerikaanse veteranen op pad

  Video: Harry loopt mee met Walk of Britain

  De Britse prins Harry is donderdag in een Engels dorpje gezien toen hij meeliep met de Walk of Britain. De wandeltocht wordt gelopen door vier Britse en twee Amerikaanse veteranen die 1000 mijl afleggen door heel Engeland.


  De tocht wordt georganiseerd door Walking with the Wounded, een goed doel dat opkomt voor de belangen van veteranen die gewond zijn geraakt bij de uitoefening van hun beroep. De reis begon op 22 augustus in Schotland en op 1 november komen de mannen over de eindstreep bij Buckingham Palace. In maart liet de prins al weten deel te nemen aan de wandeling.

  Harry werd donderdag gefotografeerd in Church Stretton, een plaats in het Engelse graafschap Shropshire. De foto is op Twitter te zien.

  30 september 2015 - 14:03