×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry laat vliegtocht aan zich voorbijgaan

  Prins staat plek af aan 95-jarige veteraan WOII

  Harry laat vliegtocht aan zich voorbijgaan

  Prins Harry kon dinsdag toch niet meevliegen met een Brits jachtvliegtuig. Door een technische fout kon een van de vliegtuigen niet opstijgen voor de ceremoniële vlucht ter nagedachtenis aan de Slag om Engeland.


  De Britse krant Express schrijft dat de prins zijn plaats in het vliegtuig daarom heeft afgestaan. "De prins heeft zijn plek weggegeven en er daarmee voor gezorgd dat de 95-jarige veteraan Tom Neill en twee andere veteranen wel mee konden vliegen", laat een woordvoerder van Kensington Palace weten.

  In plaats van meevliegen heeft de prins, die dinsdag zijn 31e verjaardag viert, vanaf Goodwood Aerodrome gekeken naar de vliegtuigen. De vlucht waar zo'n veertig gevechtsvliegtuigen aan mee deden, werd volgens Express twee uur uitgesteld. Het weer was namelijk te slecht om eerder op te stijgen.

  De zoon van prins Charles is pas net weer terug in Engeland. Hij verbleef de afgelopen maanden in Afrika waar hij zich onder meer hard maakte voor natuurbehoud en de strijd tegen de illegale handel.

  15 september 2015 - 15:28