×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry krijgt knuffel van ziek jongetje

  Prins bij uitreiking WellChild Awards

  Harry krijgt knuffel van ziek jongetje

  Prins Harry heeft maandagavond een dikke knuffel gekregen van een kleuter. Hij woonde de uitreiking van de WellChild Awards bij in het Park Lane Hilton in Londen. De vierjarige Carson Hartley rende op de prins af en sloeg zijn armpjes om hem heen.


  Harry gaf de kleine jongen ook nog een 'high five' en sprak met Carsons ouders over de aandoeningen waaraan het kind lijdt. Carson heeft een hartprobleem, longziekte, open rug en brozebottenziekte. Hij heeft al meer dan veertig operaties gehad in zijn korte leventje, schrijft Hello! Magazine.

  Olivia Ruston, die een prijs kreeg omdat ze haar ouders helpt bij de zorg voor haar ernstig zieke zus, gaf Harry een spaarvarken met rood haar. "Moet ik dat voorstellen?", vroeg de prins. "Dat is briljant. Ik heb al geen spaarvarken meer gehad sinds mijn jeugd, dus ik mag wel eens wat centen gaan sparen."

  De prins is sinds 2007 de beschermheer van WellChild. De uitreiking – de tiende keer – vond plaats om kinderen en jongeren met een ernstige ziekte, maar ook hun families, verplegers en dokters te eren. Harry speechte: "Jullie zijn een voorbeeld voor ons allemaal. We kunnen veel leren van jullie kracht, vastberadenheid en humor in het aangaan van uitdagingen."

  23 september 2014 - 15:16