×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry in training bij Australisch leger

  Prins legt van tevoren krans in Canberra

  Harry in training bij Australisch leger

  Prins Harry brengt vanaf maandag een maand door in Australië om daar in training te gaan in het Australische leger. Dat melden Britse media donderdag. Hoogstwaarschijnlijk zal hij er dan ook niet bij zijn als zijn neefje of nichtje wordt geboren. Zijn broer prins William en diens vrouw Catherine verwachten in april hun tweede kindje.


  Prins Harry, die vijfde in lijn van troonopvolging wordt als de baby wordt geboren, zal meedoen met trainingen van SAS-troepen op de basis in Perth. Ook brengt hij tijd door met NORFORCE-soldaten in het noorden van Australië en met het zesde vliegregiment in Sydney. Als hij door de militaire keuring komt zal hij in Sydney ook in een helikopter vliegen.

  Voorafgaand aan zijn militaire bezoeken, legt hij in hoofdstad Canberra een krans bij het graf van de onbekende soldaat bij het Australische oorlogsmonument. Volgens een woordvoerder van de prins kijkt hij uit naar zijn bezoekje 'Down Under' en naar 'het uitdagende en hectische schema', zo weet ABC. Tussendoor vliegt Harry nog even op en neer naar Europa om zijn vader prins Charles te vergezellen bij de Anzac Day herdenkingen in Gallipoli.

  2 april 2015 - 09:42