×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry: ‘Ik haat Twitter’

  Het is een aanslag op je privacy'

  Harry: ‘Ik haat Twitter’

  Prins Harry vindt het maar niks dat Twitter en Facebook bestaan. Het is volgens hem een aanslag op zijn privacy. Dat vertelde hij op een school in Londen tegen een klas met kinderen. De jonge studenten kregen les in het gebruik van sociale media voor de aankomende Invictus Games in de Engelse hoofdstad, meldt de Telegraph.


  De kinderen werd geleerd hoe ze Twitter en Facebook kunnen gebruiken om de Spelen te promoten. Een van de kinderen vroeg de prins of hij zou twitteren tijdens het evenement in september. Daarop reageerde Harry: "Ik zou dolgraag meedoen, helemaal voor evenementen als deze zou ik sociale media gebruiken."

  Maar de prins voegde eraan toe: "Het is erg moeilijk voor mij om niet te twitteren over iets als de Invictus Games. Het betekent namelijk veel voor me, maar ik haat Twitter omdat het een aanslag op je privacy is." Harry legde de kinderen uit dat hij het erg lastig vindt dat hij nooit eens rustig op stap kan gaan, zonder dat er foto's van hem online verschijnen.

  Prins Harry deed zijn verhaal op de Bethnal Green Academy in Londen tegenover 60 leerlingen. Die bereiden zich voor op de Invictus Games, een sportspektakel dat van 10 tot en met 14 september wordt gehouden in het Olympisch Park. Het is een paralympisch sportevenement, bedoeld voor gehandicapte ex-soldaten. De prins zit in het organisatiecomité van de Invictus Games.

  22 juli 2014 - 11:22