×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry herdenkt gesneuvelde Britse soldaten

  Prins legt krans bij monument Camp Bastion

  Harry herdenkt gesneuvelde Britse soldaten

  Prins Harry heeft donderdag een bijzondere herdenking bijgewoond. De prins herdacht de Britse slachtoffers van Camp Bastion, een militaire basis in de Afghaanse provincie Helmand.


  Tijdens de herdenking werd een plaquette onthuld met de 453 namen van alle soldaten die hun missie op Camp Bastion niet hebben overleefd. Het officiële Twitteraccount deelt verschillende foto's van de herdenking, zo ook van de plaquette.

  Voor de prins had de herdenking een persoonlijk tintje, hij diende namelijk een tijdje op de belangrijkste Britse militaire basis in Afghanistan. De prins legde een krans tijdens de herdenking en hij hield een korte toespraak voor alle aanwezigen. "Iedere soldaat die zijn land dient, betaalt daar een zekere prijs voor. Voor de een is dit een periode weg van huis en voor de ander is dit veel meer dan dat", aldus de prins. "Iedereen die een geliefde op deze manier heeft verloren of een geliefde heeft zien veranderen, zal daar een andere emotie bij voelen. Voor de een is dit verdriet, woede, spijt of een andere zorg. Het zijn unieke gevoelens, net zo uniek als de namen op de plaquette."

  Harry probeerde de aanwezigen ook te troosten in zijn speech. "Laten we troost vinden in de gedachte dat deze mannen en vrouwen van hun werk hielden, net als van hun land en van hun collega's."

  11 juni 2015 - 16:39