×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry had eerder over zijn moeder willen spreken

  Harry had eerder over zijn moeder willen spreken

  Prins Harry heeft er spijt van dat hij pas drie jaar geleden voor het eerst openlijk sprak over zijn verdriet na de dood van zijn moeder, prinses Diana. De jongste zoon van Diana en Charles vertelde dat tijdens een inzamelingsevenement voor organisaties die zich inzetten voor psychische bijstand, waar hij benadrukte dat iedereen te maken kan krijgen met mentale problemen.


  Harry was 12 jaar oud toen zijn moeder in 1997 omkwam bij een auto ongeluk. Samen met zijn broer William en schoonzus Catherine richtte hij de organisatie Heads Together op om verschillende goede doelen rond psychische gezondheid samen te brengen. Naast de prins spraken ook diverse vooraanstaande sporters tijdens het Heads Together-event over hun persoonlijke ervaringen met onder meer depressie en rouwverwerking.

  De 31-jarige royal vertelde de BBC na afloop dat hij vooral wil onderstrepen dat iedereen recht heeft op verdriet en lijden, maar dat het belangrijk is te blijven praten. "Het is geen zwakte. Zwakte is een probleem hebben en dat niet erkennen."

  25 juli 2016 - 10:05