×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry geëvacueerd na brandalarm

  Ik heb zelden iemand zo snel zien vertrekken'

  Harry geëvacueerd na brandalarm

  Prins Harry is donderdagavond geëvacueerd tijdens een bijeenkomst waarop werd gesproken over de Eerste Wereldoorlog. Volgens The Telegraph ging het brandalarm af tijdens de conferentie en werden de prins en de hertog van Kent, die ook aanwezig was, onmiddellijk weggeleid.


  "Ik heb zelden iemand zo snel zien vertrekken", vertelt een bron aan de krant. Volgens hem bleef de zoon van prins Charles overigens erg rustig.

  De bijeenkomst vond plaats op het Ministerie van Defensie. "Tijdens werkzaamheden in het gebouw is er een kabel geraakt, op dat moment moest iedereen eruit omdat het brandalarm afging", laat een woordvoerder van de bijeenkomst weten aan de krant. "Vlak daarna mocht iedereen gewoon weer naar binnen." Of Harry en de hertog van Kent de rest van de bijeenkomst ook bijwoonden, meldt de krant niet.

  18 juli 2014 - 10:17