×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan’s verlanglijstje

  De 4 goede doelen voor baby Sussex

  Harry en Meghan’s verlanglijstje

  Als het aan prins Harry en zijn vrouw Meghan ligt, sturen mensen die het paar een cadeau willen sturen vanwege de aanstaande geboorte van hun eerste kind, de giften naar vier specifieke goede doelen. In een persbericht wijzen de Sussexes de organisaties aan.

  Een van de vier goede doelen is Little Village, dat wordt omschreven als “een soort voedselbank, maar dan voor kleren”. Verder wordt Lunchbox Fund genoemd, dat kinderen in Zuid-Afrika voorziet van schoolmaaltijden. Ook Well Child geven Harry en Meghan als suggestie: de prins is al sinds 2007 beschermheer van de organisatie, die zich inzet voor ernstig zieke kinderen en hun families. Tot slot wordt Baby2Baby genoemd, een goed doel dat kinderen in armoede tussen de 0 en 12 jaar probeert te helpen.

  In het bericht staat dat Harry en Meghan “enorm dankbaar” zijn voor de steun die ze tot dusverre in aanloop naar de geboorte van hun kind hebben gehad. Ze moedigen mensen aan om te doneren aan goede doelen die kinderen en ouders ondersteunen die hulp kunnen gebruiken. Maandag zeiden Harry en Meghan al intens dankbaar te zijn voor alle donaties die fans hebben gedaan aan hulporganisaties. In een bericht op Instagram schreven ze dat het geld “echt verschil” kan maken.

  De kleine Sussex komt ergens in de komende weken ter wereld. Verschillende media denken dat het in ieder geval voor 7 mei gaat gebeuren, aangezien opa prins Charles eerder maandag een reis naar Duitsland aankondigde.

  20 april 2019 - 17:05