×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan ontmoeten presidentiële honden in Ierland

  Harry en Meghan ontmoeten presidentiële honden in Ierland

  De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn in de Ierse hoofdstad Dublin. Het is het eerste officiële tripje buiten Engeland voor het kersverse echtpaar. Ze ontmoetten onder meer president Michael D. Higgins en zijn vrouw, maar ook hun honden: Bród en Síoda!


  Harry en Meghan werden dinsdagavond op Dublin City Airport ontvangen door de Ierse premier Leo Varadkar. Voor de gelegenheid had Meghan een groene jurk aan, de kleur van Ierland. Het is een door Givenchy ontworpen jurk, meldt People.

  Na de aankomst reist het stel door naar een tuinfeest in Glencairn, de residentie van Robin Barnett, de Britse ambassadeur in Ierland.

  Het verblijf in Ierland duurt in totaal twee dagen. De Britse prins en de hertogin van Sussex ondernemen verschillende activiteiten op het gebied van sport, cultuur en ondernemerschap. Ze bezoeken onder meer het Gaelic sports festival en de universiteit van Dublin, het Trinity College.

  11 juli 2018 - 16:01