×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan zijn William en Catherine voorbij

  Populairste koninklijke account op Instagram

  Harry en Meghan zijn William en Catherine voorbij

  De populariteit van Harry en Meghan op Instagram blijft maar groeien sinds ze hebben aangekondigd geen 'senior royals' meer te willen zijn. Het koppel heeft inmiddels prins William en zijn echtgenote Catherine ingehaald.


  @sussexroyal

  Waar Harry en Meghan dinsdag nog bijna 12.000 minder volgers hadden dan William en Catherine, zijn dat er woensdag bijna 6400 meer. De hertog en hertogin van Sussex zitten nu op 11.032.193 volgers, tegenover de 11.025.809 volgers van de hertog en hertogin van Cambridge. Dat betekent dat Harry en Meghan in de afgelopen 24 uur hun aantal volgers zag groeien met ruim 28.000. Het account van William en Catherine kreeg er het afgelopen etmaal ruim 10.000 volgers bij.

  Harry en Meghan zitten sinds vorig jaar april op Instagram. Hun account @sussexroyal werd in mum van tijd door miljoenen mensen gevolgd.

  LEES OOK:

  Megxit zorgt voor volgers

  Sinds de ‘megxit’ twee weken geleden steeg het aantal volgers snel. In de eerste dagen nadat de twee aankondigden een stapje terug te doen van het Britse koningshuis groeide het aantal al met 600.000 en de teller bleef alleen maar oplopen.

  Harry en Meghan en William en Catherine blijven hun familieleden ver voor op Instagram. Het officiële account van The Royal Family, dat wordt gebruikt voor activiteiten van koningin Elizabeth en een brede waaier van leden van de koninklijke familie, heeft ruim 7,4 miljoen volgers en prins Charles en Camilla moeten het met Clarence House ‘slechts’ met 997.000 belangstellenden doen.

  Bron: ANP

  22 januari 2020 - 10:15