×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan zijn weer terug in Canada

  De echtpaar kreeg kritiek op hun gebruik van privévluchten

  Harry en Meghan zijn weer terug in Canada

  Prins Harry en zijn echtgenote Meghan zijn weer veilig thuis in hun tweede thuis Canada.


  De hertog en hertogin van Sussex landden vrijdag op Victoria Airport in British Columbia, blijkt uit foto’s die de Daily Mail zaterdagavond heeft gedeeld. Het was de eerste keer dat de twee samen waren gefotografeerd sinds ze een stapje terug hebben gedaan binnen het Britse koningshuis.

  Het koppel was vergezeld door een kleine club beveiligers en had deze keer gekozen voor een commerciële vlucht. De prins en zijn vrouw kregen eerder kritiek vanwege hun gebruik van privévliegtuigen. Terwijl ze zich juist geregeld uitspreken tegen klimaatverandering.

  Harry en Meghan verbleven de dagen ervoor, zonder zoontje Archie, in de Verenigde Staten. Het echtpaar had er verschillende zakelijke afspraken en woonde onder meer een evenement van een grote bank bij.

  De Sussexes kondigden op 8 januari aan geen ‘senior royals’ meer te willen zijn. Kort na deze dag, die door de media werd omgedoopt tot ‘megxit’, vertrok Meghan naar hun nieuwe tweede thuis Canada. Harry volgde een kleine week later.

  16 februari 2020 - 16:52