×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan wonen huwelijk van Beatrice bij

  Dit bevestigen bronnen aan Us Weekly

  Harry en Meghan wonen huwelijk van Beatrice bij

  Prins Harry en zijn echtgenote Meghan zijn komend voorjaar van de partij op het huwelijk van prinses Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi.


  Beatrice en Edoardo geven elkaar het jawoord op 29 mei in de koninklijke kapel van St. James’s Palace in Londen. Na de huwelijksvoltrekking volgt een korte rijtoer naar Buckingham Palace, waar haar oma koningin Elizabeth in de tuin een receptie aanbiedt.

  Prins Harry heeft begin dit jaar een stap teruggedaan binnen het Britse koninklijk huis en is met zijn vrouw Meghan en hun zoontje Archie in Canada gaan wonen. Dit voedde de geruchten dat het paar de grote dag van Beatrice en Edoardo zou missen.

  26 februari 2020 - 00:15