×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan willen koninklijke familie respecteren

  Ze willen geen televisie- of filmklussen aannemen die de spot zouden kunnen drijven met het koningshuis

  Harry en Meghan willen koninklijke familie respecteren

  Dat Prins Harry en zijn vrouw Meghan naar Los Angeles verhuisden was al heel wat. Harry wil zijn familie geen trap na geven en heeft zijn team dan ook de opdracht gegeven om geen werk te accepteren waarmee koningin Elizabeth of de rest van de familie zou worden bespot.


  Producenten van The Simpsons azen op Harry en Meghan

  De kans dat Harry en Meghan zullen meewerken aan een Amerikaanse serie als The Simpsons is dan ook heel klein. De producenten van het programma lieten een tijdje terug weten dat ze het koninklijk paar maar al te graag te gast zouden willen hebben, maar dat zit er hoogstwaarschijnlijk dus niet in.

  Voormalig Hollywood-agent vertegenwoordigd het paar

  Nu Harry en Meghan een stap terug hebben gedaan binnen de koninklijke familie, worden ze vertegenwoordigd door voormalig Hollywood-agent Nick Collins. Een oude bekende van Meghan, want toen ze nog succesvol actrice was werkte hij ook al voor haar. Nu behandelt Collins namens het echtpaar alle aanbiedingen voor televisie, film of goede doelen.

  Respectvol handelen

  Collins kreeg van de hertog van Susex echter een duidelijke opdracht: accepteer niets dat schadelijk is voor het imago van de koningin, hoe lucratief de aanbiedingen ook kunnen zijn. Volgens een bron van de Daily Mail wil Harry laten zien dat hij geen ruzie wil met zijn oma en vader, ondanks dat hij afstand heeft genomen van zijn koninklijke leven.

  Eerste klus voor Meghan

  Intussen heeft Meghan haar eerste klus al te pakken. Voor de Disney+ -documentaire Elephants heeft ze de voice-over ingesproken. In ruil hiervoor gaat er een donatie naar de hulporganisatie ‘Elephants Without Borders’, die zich inzetten voor het behoud van olifanten in het wild.

   

  Lees ook:

  Meghan en Harry waren onlangs in het Verenigd Koninkrijk om hun laatste taken als royals af te ronden. Grote afwezige was toen baby Archie.

  Om deze reden lieten Meghan en Harry baby Archie thuis

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP.

  2 april 2020 - 14:33