×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan waarschuwen paparazzi

  De fotograferen kamperen permanent op hun stoep

  Harry en Meghan waarschuwen paparazzi

  Harry en Meghan dreigen juridische stappen te ondernemen tegen het leger aan paparazzi-fotografen dat rondom hun huis op Vancouver Island aast op een foto van het paar.


  De hertog en hertogin hebben een waarschuwing afgegeven nadat dinsdag foto’s naar buiten kwamen waarop te zien is hoe Meghan haar honden uitlaat met zoon Archie in een draagzak.

  LEES OOK:

  Met een telelens in de bosjes

  Advocaten van het echtpaar laten tegenover Sky News weten dat de foto’s zonder haar toestemming zijn gemaakt. De bewuste fotograaf zou Meghan hebben bespioneerd en met een telelens in de bosjes hebben gelegen. Volgens de Sussexes probeerden fotografen al eerder beelden van hun huis te schieten en kamperen de paparazzi zo’n beetje permanent op de stoep van het paar.

  Hereniging met Harry

  Het nieuws komt vlak na de hereniging tussen Harry en Meghan. De prins kwam maandag aan in Vancouver. Het echtpaar, dat eerder deze maand heeft aangekondigd een stap terug te doen binnen het Britse koninklijk huis, verdeelt de tijd tussen Canada en Engeland.

  Bron: ANP

  22 januari 2020 - 07:31