×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan verrassen Joop van den Ende

  In het geheim naar Tina-musical

  Harry en Meghan verrassen Joop van den Ende

  Harry en Meghan hadden zaterdagavond een muzikale date. De Britse royals waren aanwezig bij Tina: The Musical op West End in Londen. “We waren blij en vereerd om de hertog en hertogin van Sussex gisteravond te mogen verwelkomen bij de show”, is te lezen op de officiële Instagram- en Twitter-account van de musical over zangeres Tina Turner. Deze is geproduceerd door het bedrijf van Joop van den Ende, die Tina persoonlijk overhaalde haar leven op het toneel te brengen. Het was voor hem een prestige project, omdat het de laatste productie zou worden die hij zelf zou begeleiden. Dat Harry en Meghan voor een prive-avondje zijn musical kwamen bekijken, moet hij als een eer hebben beschouwd.

  Het koppel gaat wel vaker samen naar het theater. Zo bezochten Harry en Meghan in januari nog een show van Cirque du Soleil en genoten ze vorig jaar van de musical Hamilton.

  Meghan is daarnaast sinds begin dit jaar beschermvrouwe van het National Theatre, de nationale toneelgroep van het Verenigd Koninkrijk, die een eigen schouwburg heeft in Londen.

  4 maart 2019 - 11:18