×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan verrassen Joop van den Ende

  In het geheim naar Tina-musical

  Harry en Meghan verrassen Joop van den Ende

  Harry en Meghan hadden zaterdagavond een muzikale date. De Britse royals waren aanwezig bij Tina: The Musical op West End in Londen. “We waren blij en vereerd om de hertog en hertogin van Sussex gisteravond te mogen verwelkomen bij de show”, is te lezen op de officiële Instagram- en Twitter-account van de musical over zangeres Tina Turner. Deze is geproduceerd door het bedrijf van Joop van den Ende, die Tina persoonlijk overhaalde haar leven op het toneel te brengen. Het was voor hem een prestige project, omdat het de laatste productie zou worden die hij zelf zou begeleiden. Dat Harry en Meghan voor een prive-avondje zijn musical kwamen bekijken, moet hij als een eer hebben beschouwd.

  Het koppel gaat wel vaker samen naar het theater. Zo bezochten Harry en Meghan in januari nog een show van Cirque du Soleil en genoten ze vorig jaar van de musical Hamilton.

  Meghan is daarnaast sinds begin dit jaar beschermvrouwe van het National Theatre, de nationale toneelgroep van het Verenigd Koninkrijk, die een eigen schouwburg heeft in Londen.

  4 maart 2019 - 11:18