×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan ‘totaal geen spijt’ van Megxit

  Op 31 maart is officiële breuk met koningshuis dan echt een feit

  Harry en Meghan ‘totaal geen spijt’ van Megxit

  Nadat prins Harry en later ook Meghan Markle enkele laatste verplichtingen in het Verenigd Koninkrijk hadden afgerond, gonsde het al rond: de 2 kijken uit naar de toekomst en laten hun 'royal duties' met opluchting achter zich.


  Dat beeld wordt nu inderdaad bevestigd. Royaltykenner Katie Nicholl weet te vertellen dat Harry en Meghan ‘absoluut geen spijt hebben’ van de breuk en voor hun gevoel weer een beetje kunnen ademhalen.

  Ze barsten inmiddels weer van de energie en zijn vast van plan om hun eigen ideeën vorm te gaan geven in de nabije toekomst. We meldden je een tijd geleden al dat onder meer een goede vriendin van Meghan meedacht over het in stand houden van de goede doelen van het paar. Eventueel door tóch de naam ‘Sussex’ nog ergens in te verwerken.

  Lees ook:

  “Ze zijn enorm enthousiast over hun nieuwe leven, ze dromen al maanden van dit moment”, zegt Katie. Overigens is er na 31 maart – de dag waarop Harry en Meghan officieel de royal verplichtingen staken – nog wel een overgangsperiode van 12 maanden. Wat dat inhoudt en of we Harry bijvoorbeeld alsnog met regelmaat in Engeland kunnen verwachten, is nog niet duidelijk.

  Van Harry zelf wordt gezegd dat hij een echte familieman is. Dat hij zijn thuis in het Verenigd Koninkrijk waarschijnlijk behoorlijk gaat missen. En dat men denkt dat hij zijn neven, nichten en andere familieleden echt nog wel regelmatig zal willen zien. De laatste keer dat Harry in Engeland was, sprak hij onder meer urenlang met zijn oma Elizabeth.

   

  Bron: OK! Magazine. Beeld: ANP/EPA

  24 maart 2020 - 12:15