×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan slaan dit feestje liever even over

  'Sorry, we hebben al wat anders'

  Harry en Meghan slaan dit feestje liever even over

  Prins Andrews verjaardagsfeest wordt steeds minder feestelijk. Eerder werd al bekend dat er op 19 februari geen vlaggen gehesen worden. Nu hebben prins Harry en zijn vrouw Meghan ook nog laten weten niet aanwezig te zijn voor zijn zestigste verjaardag.


  Dat maakte het Amerikaanse Fox News vrijdag bekend.

  Andere verplichtingen

  Het stel zou niet overvliegen naar Engeland maar in Canada blijven, waar zij sinds ruim een maand wonen. Zij zouden de uitnodiging hebben afgeslagen omdat zij die dag al andere verplichtingen hebben. Harry en Meghan besloten eerder dit jaar om een stap terug te doen binnen het koningshuis omdat zij financieel onafhankelijk wilden zijn.

  LEES OOK:

  Onder vuur

  Prins Andrew ligt al maanden onder vuur, na een geruchtmakend interview met de BBC over zijn banden met de Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein, die in zijn cel zelfmoord pleegde toen hij vastzat op verdenking van seksueel misbruik. Na het gesprek met de omroep, waarin de prins volgens critici op weinig overtuigende wijze beschuldigingen van misbruik aan zijn eigen adres ontkende, lieten verschillende zakenpartners hem vallen en legde hij zijn taken voor het koningshuis neer.

  Familiediner

  Naar verluidt zou koningin Elizabeth in eerste instantie een feest ter ere van haar zoon en zijn liefdadigheidsinstellingen houden, maar zouden de plannen zijn gewijzigd naar een kleinschalig familiediner, aldus Fox News.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  14 februari 2020 - 14:20