×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan samen op pad voor het goede doel

  Harry en Meghan samen op pad voor het goede doel

  De hertog en hertogin van Sussex hebben in negen dagen tijd drie publieke optredens waarbij ze aandacht vragen voor goede doelen. Het zijn de eerste uitjes van prins Harry en Meghan na de zomervakantie.


  Kensington Palace houdt ervan het nieuws te doseren. Zo verstreek er maandagmiddag steeds enige tijd tussen de bekendmaking van de verschillende optredens. Na de aankondiging dat het in mei getrouwde paar op woensdag 29 augustus een speciale benefietvoorstelling bijwoont van de hitmusical Hamilton, volgde het nieuws dat zij enkele dagen later in The Royal Lancaster Hotel de jaarlijkse uitreiking bijwonen van de Well Child Awards. De organisatie Well Child zet zich in voor ernstig zieke kinderen en hun families.

  Op 6 september gaan Harry en Meghan opnieuw naar een liefdadigheidsgalaconcert ten behoeve van verschillende goede doelen, waaronder die voor gewonde soldaten en 'Heads Together'. Het eenmalige concert in Centrall Hall in Westminster markeert ook dat het dit jaar honderd jaar geleden is dat een einde kwam aan de Eerste Wereldoorlog.

  21 augustus 2018 - 10:08