×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan samen naar receptie voor jongeren

  Harry en Meghan samen naar receptie voor jongeren

  Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben donderdag in Londen een receptie bijgewoond van de Commonwealth Youth. De bijeenkomst was het hoogtepunt van een workshop van jongeren uit de landen van het Gemenebest.


  De hertog en hertogin van Sussex spraken een aantal jongeren over hun toekomstplannen. 60 procent van de populatie in de gemenebestlanden is jonger dan dertig jaar. Het evenement Your Commonwealth Youth Challenge stimuleert ambitieuze jongeren bij het realiseren van hun ideeën voor het jaar 2040.

  In zijn toespraak zei Harry dat hij erg uitkeek naar de ontmoetingen van de vertegenwoordigers van de Gemenebest van de toekomst. Harry: "We kunnen niet wachten om jullie in actie te zien in jullie eigen landen en te leren hoe jullie de wereld verbeteren."

  Meghan droeg een gele mouwloze jurk van de Amerikaanse designer Brandon Maxwell.

  6 juli 2018 - 07:12