×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan samen bij ‘Queen’s Young Leaders’

  Harry en Meghan samen bij ‘Queen’s Young Leaders’

  Hoewel The Queen's Young Leaders Awards dinsdagavond voor het laatst werden uitgedeeld, zijn de jonge talenten uit het Gemenebest nog niet van prins Harry af. "Ik denk dat je wel kunt stellen dat jullie met mij zitten opgescheept", zei de prins tijdens de uitreiking op Buckingham Palace.


  Harry, sinds april ambassadeur van de jongeren van het Gemenebest, zei zin te hebben in een verdere samenwerking met de jongeren. "Ik kijk er samen met mijn vrouw Meghan naar uit om jonge mensen uit het hele Gemenebest bijeen te brengen om jullie ideeën te horen." Ook zei de hertog van Sussex dat hij hoopt veel jongeren in hun eigen land op te mogen zoeken.

  De eerste grote reis van Harry en Meghan staat deze herfst in de agenda. Dan gaat het stel, dat vorige maand trouwde, naar Australië, Nieuw-Zeeland en Tonga. Dinsdagavond leerden de hertog en hertogin al een aantal 'young leaders' uit die landen kennen. Ook koningin Elizabeth maakte na de uitreiking een praatje met een aantal winnaars.

  Prada

  Tijdens de receptie liet Harry voor het eerst iets los over zijn huwelijksreis. De prins sprak geruchten tegen dat hij en Meghan naar Namibië vlogen. Waar de tortelduifjes wel vakantie vierden, hield Harry voor zich.

  Meghan maakte ook dinsdag weer indruk met haar kledingkeuze. De hertogin droeg wederom een ensemble met een opvallende halslijn, een bleekroze rok en top van Prada. Britse en Amerikaanse media maakten dan ook veelvuldig de grap 'the duchess wears Prada' een knipoog naar de komediefilm The Devil Wears Prada uit 2006.

  27 juni 2018 - 08:19