×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan plannen een normale opvoeding voor hun kinderen

  Ze willen dat hun kinderen een zo normaal mogelijke opvoeding krijgen'

  Harry en Meghan plannen een normale opvoeding voor hun kinderen

  Prins Harry en Meghan, de hertogin van Sussex, willen dat hun kinderen een zo normaal mogelijke opvoeding krijgen. Dat heeft een bron gezegd tegen Entertainment Tonight.


  Bij de opvoeding is een prominente rol weggelegd voor Doria, de moeder van Meghan. Maar de rol die prinses Diana speelde in het leven van Harry zal ook doorklinken in de opvoeding.Volgens de bron willen Harry en Meghan hun kinderen bepaalde waarden meegeven in het leven. Het gaat dan vooral om hun inzet voor goede doelen. Ook willen de ouders dat hun kinderen zo veel mogelijk hun medemenselijkheid tonen.Vorige maand werd bekend dat de 37-jarige Meghan zwanger is. De baby wordt in de lente van 2019 verwacht.

  8 november 2018 - 08:40