×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan plannen een normale opvoeding voor hun kinderen

  Ze willen dat hun kinderen een zo normaal mogelijke opvoeding krijgen'

  Harry en Meghan plannen een normale opvoeding voor hun kinderen

  Prins Harry en Meghan, de hertogin van Sussex, willen dat hun kinderen een zo normaal mogelijke opvoeding krijgen. Dat heeft een bron gezegd tegen Entertainment Tonight.


  Bij de opvoeding is een prominente rol weggelegd voor Doria, de moeder van Meghan. Maar de rol die prinses Diana speelde in het leven van Harry zal ook doorklinken in de opvoeding.Volgens de bron willen Harry en Meghan hun kinderen bepaalde waarden meegeven in het leven. Het gaat dan vooral om hun inzet voor goede doelen. Ook willen de ouders dat hun kinderen zo veel mogelijk hun medemenselijkheid tonen.Vorige maand werd bekend dat de 37-jarige Meghan zwanger is. De baby wordt in de lente van 2019 verwacht.

  8 november 2018 - 08:40