×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan op wereldreis voor de koningin

  Samen naar Australië, Tonga, Fiji en Nieuw-Zeeland

  Harry en Meghan op wereldreis voor de koningin

  De kersverse Hertog en Hertogin van Sussex, oftewel prins Harry en Meghan Markle, hebben hun reisschema voor de aankomende herfst bekendgemaakt. Het pasgetrouwde stel gaat Australië, Tonga, Fiji en Nieuw-Zeeland bezoeken.


  Harry en Meghan zijn onder meer aanwezig bij de Invictus Games in Sydney, die gehouden worden van 20 tot en met 27 oktober. Bij de vorige editie van de Invictus Games in Toronto nam de prins zijn, toen nog, vriendin Meghan voor het eerst mee naar een publiek evenement. Niet lang daarna maakten de twee hun verloving bekend. Vorige week werd bekend dat de Invictus Games van 2020 plaatsvinden in Nederland, iets waarmee de Britse royal erg verguld is.

  Meghan zal aankomende week een aantal bezoeken afleggen samen met koningin Elizabeth. Zo bezoeken ze onder andere een theater, dat door hen geopend zal worden en gaan ze naar het Catalyst Science Discovery Centre, een museum dat wetenschap op een leuke, losse manier probeert te benaderen.

  11 juni 2018 - 10:59